loading…

Un tânăr din județul Suceava a fost reținut și anchetat într-un dosar ce privește operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, deschis de polițiștii buzoieni. În același dosar sunt anchetați sub control judiciar alți doi bărbați din Cluj, angajați ai unei firme de curierat.

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au reținut astăzi un bărbat, de 24 de ani, din județul Suceava, iar față de alții doi bărbați, de 27 și 41 de ani, din județul Cluj efectuează cercetări sub control judiciar.

Cele trei persoane sunt cercetate într-un dosar penal privind operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie – decembrie a.c., bărbatul de 24 de ani ar fi deținut și ar fi comercializat online peste 1.400 de kilograme de articole pirotehnice din categoria 2 și 3, în valoare de aproximativ 158.000 de lei”, se arată în comunicat, potrivit romaniatv.net.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat mai multe documente privind tranzacțiile cu articole pirotehnice, din care reieșeau că ar fi fost livrate prin curier peste 32.000 de petarde din categoriile 2 și 3, precum și 10 baterii de artificii cu câte 25 de focuri, categoria 3.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-tanar-de-24-de-ani-a-fost-arestat-dupa-ce-a-vandut-pe-internet-mai-mult-de-o-tona-de-materiale-pirotehnice-34151.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-tanar-de-24-de-ani-a-fost-arestat-dupa-ce-a-vandut-pe-internet-mai-mult-de-o-tona-de-materiale-pirotehnice-34151-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv