Autor:
Andrei Vişan
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 151 Vizualizari

<!–

–>

Corneliu Gurin cu coroana de rege al balului

Fotografii cu fostul procuror general al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, încoronat regele balului organizat de un club de sport din Chișinău, au devenit virale pe internet.

Fostul procuror general a fost desemnat rege al balului și a primit drept premiu o noapte pentru două persoane în apartamentul prezidențial de la hotelul Nobil, despre care se știe că îi aparține lui Vlad Plahotniuc, și o plimbare cu un automobil Jaguar. Clubul de sport al cărui invitat a fost Corneliu Gurin aparține unui partener de afaceri al lui Veaceslav Platon, iar coroana de rege i-a fost pusă pe cap fostului procuror de o ex-administratoare a companiilor lui Vlad Plahotniuc, scrie ANTICORUPTIE.

Clubul de sport și salonul spa Aqua Terra aparțin unei companii cea care a ridicat mai multe blocuri în municipiul Chișinău.

Olga Iftodii, directorul comercial al clublului de sport, cea care i-a pus coroana pe cap lui Corneliu Gurin, a activat anterior timp de aproape 15 ani în companiile lui Vlad Plahotniuc. Ea a fost angajată la Nobil Luxury Boutique Hotel încă în 2002, în calitate de manager de vânzări, funcție pe care a deținut-o timp de zece ani. În februarie 2013, Iftodii a fost avansată în funcția de manager general al Nobil Luxury Boutique Hotel, iar peste un an și jumătate, a fost transferată în calitate de manager general la Hotelul Codru, care de asemenea îi aparține lui Vlad Plahotniuc.

Tag-uri:
procuror, procuror general, regele balului, moldova, chisinau, plahotniuc

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost PROCUROR GENERAL a fost încoronat REGELE BALULUI. Vezi ce COROANĂ i-au pus pe CAP.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/procuror-rege-bal-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/procuror-rege-bal-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Andrei Vişan | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 151 Vizualizari <!-- --> Corneliu Gurin cu coroana de rege al balului ...

Preluat de la EVZ