Autor:
Ana Sârbu
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 560 Vizualizari

<!–

–>

Denunțul depus la poliție de bărbatul căruia i-au fost înșelate așteptările FOTO: TURKISH MINUTE

Un bărbat dintr-un mic orășel din zona de coastă a Turciei, pe malul Mării Egee, a recurs la un gest incredibil pentru multă lume: s-a răzbunat extrem de dur pe prietena lui, pentru că aceasta i-a refuzat cererea în căsătorie

Bărbatul din Turcia s-a gândit că cea mai bună metodă pentru a o face „să plătească” pe femeia „ingrată”, care a îndrăznit să-i refuze propunerea de a-i deveni nevastă, este să o denunțe la poliție. Și nu cu orice motiv, ci cu acela care pare a fi acum la modă în Turcia: susținând că este simpatizantă a mișcării clericului Fethullah Gulen, autoexilat în SUA, acuzat că ar fi pus la cale lovitura de stat împotriva președintelui Recep Erdogan.

În Turcia, cei care sunt considerați simpatizanți ai mișcării Gulen riscă să fie anchetați, interogați, reținuți sau chiar arestați, pentru că Gulen și organizația sa sunt declarați teroriști și răspunzători pentru puciul eșuat din 15 iulie.

Ceartă, cu final la poliție

Incidentul a avut loc în orașul Germencik, în provincia Aydin, între doi grefieri, care lucrează la același tribunal.

E.K. i-a propus lui K.E., cu care avea o relație de ceva vreme, să se căsătorească. Dar când a fost refuzat, E.K. a decis să depună o plângere la poliție împotriva iubitei, acuzând- o pe femeie că are legături apropiate cu mișcarea lui Gulen.

În plus, „curajosul” bărbat a informat poliția și despre M.S., care ar fi „distrus” relația dintre cei doi. OdaTv a dat publicității, ieri, plângerea, preluată de publicația online Turkish Minute.

Procuratura a lansat o anchetă, dar M.S. a fost spitalizat, din cauza șocului provocat de uimitorul incident.

Pedepse

Mai mult de 41.000 de oameni au fost arestați ca urmare a măsurilor extinse de depistare și pedepsire a celor bănuiți că ar fi susținători ai mișcării lui Fethullah Gulen. Polițiștii turci au arestat mai mulți jurnaliști și politicieni ai Partidului Popular Democrat (HDP), scrie presa turcă. Poliția a efectuat raiduri la locuințele din Istanbul și Diyarbakîr a doi jurnaliști ai agenției de presă kurde DIHA și ale altor doi jurnaliști de opoziție. Federația Europeană a Jurnaliștilor afirmă că 122 de ziariști au fost închiși în Turcia și zeci de publicații au fost închise, în urma epurării la scară largă din această țară.

Tag-uri:
turcia, marea egee, Fethullah Gulen, SUA, Aydin, Germencik

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a denunțat iubita, care a refuzat să-i devină soție. Ce a spus la poliție bărbatul furios.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipboard01_251-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clipboard01_251-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Ana Sârbu | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 560 Vizualizari <!-- --> Denunțul depus la poliție de bărbatul căruia i-au...

Preluat de la EVZ