Autor:
Alexandru Toader
|
joi, 29 decembrie 2016 | 3 Comentarii
| 512 Vizualizari

<!–

–>

Serena Williams

Americanca Serena Williams (locul 2 WTA) a tunat într-un interviu acordat postului de televiziune ESPN.

Serena Williams, egala legendarei Steffi Graf la numărul de Grand Slam-uri câștigate (22), a declarat în timpul interviului că în tenis, și nu numai, bărbații sunt tratați preferențial.

„Dacă aş fi fost bărbat, cu siguranţă, aş fi fost numit de mult cel mai bun jucător din istoria tenisului. Când eşti femeie, dai de o serie întreagă de probleme în societate. La fel şi când eşti negru. A trebuit să îndur multe. Şi am reuşit să vorbesc în multe rânduri pentru respectarea drepturilor femeilor.

Femeile trebuie să depăşească multe obstacole în drumul spre succes. În mod constant ni se spune că nu suntem bărbaţi, ca și cum ar fi un defect. Oamenii spun că eu sunt cea mai bună sportivă, dintre femei. Dar se spune că dintre toţi bărbaţii, LeBron James este cel mai bun sportiv? Sau Federer? De ce nu se face vreo referire la sex atunci când se vorbeşte despre bărbaţii care sunt sportivi de top?

Femeile nu ar trebuie să permită ca asta să treacă neobservat. Trebuie să fim judecaţi în funcţie de performanţele noastre, nu după sex”, a spus Serena, pentru sursa citată.

Tag-uri:
Serena Williams, tenis, WTA, ESPN, LeBron James, Williams

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serena Williams S-A DEZLĂNȚUIT: „Dacă aş fi fost bărbat, sigur aş fi fost desemnat cel mai bun din istorie!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23serenawilliamsshutterstock-416192230-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/23serenawilliamsshutterstock-416192230-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialTenis
Autor: Alexandru Toader | joi, 29 decembrie 2016 | 3 Comentarii | 512 Vizualizari <!-- --> Serena Williams Americanca Serena Williams (locul 2 WTA)...

Preluat de la EVZ