Autor:
Matei Năstase
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 20 Vizualizari

<!–

–>

Fostul deputat Sebastian Ghiță declară că a fost hărțuit de un procuror DNA, care i-a spus, în prezența avocaților săi, că îi va face dosare până va obține de la el denunțuri împotriva prietenilor și rudelor, dar, în special, împotriva șefului PSD Liviu Dragnea și a fostului premier Victor Ponta. Toate aceste afirmații au fost făcute într-o nouă înregistrare difuzată de România TV.Sebastian Ghiță aruncă BOMBA! O nouă înregistrare cu fostul parlamentar. Declarații INCREDIBILE: ”TOATE DOSARELE PATRONILOR MEDIA AU FOST MĂSLUITE” | VIDEO“Un procuror Negulescu, zis Portocală, a aplicat aceleaşi metode ca Laura Codruţa Kovesi în dosarul Realitatea Media. Ascultaţi cum vorbeşte acest funcţionar al statului român plătit din banii noştri. Ascultaţi cum vorbeste, cum gândeste, şi cum crede că dacă mă arestează pe mine sau pe familia mea obţine plângeri împotriva lui Dragnea, Ponta”, spune Sebastian Ghiță în noua înregistrare.

De asemnea, videoclipul în care apare Sebastian Ghiță conține și un dialog dintre procurorul Negulescu și un coleg de la DNA.

”Procuror Negulescu: Băga-mi-aş BEEEPPP în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Românica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghiţă care este un vagabond, o zdreanţă. Eu spun aşa…Eu i-o spun în faţă până la urmă: bă, eşti o zdreanţă! Du-te…..BEEEP de aici de panaramă!

Coleg DNA: Da, bă, dar ţi-au ţinut spatele şi ăia de la Bucureşti, bă şi Kovesi ..

Procuror Negulescu: Da. Bă, mă jur că îi spun în faţă că n-am ce să ..ce să îmi facă să-mi BEEEEEEPPPP . Păi toate n-au plecat, frate,de la mine?

Coleg DNA: Păi dacă îl bagi pe Ghiţă, îl toarnă pe Dragnea şi, gata, rezolvăm!

Procuror Negulescu: Lasă-mă, mânca-ţi-aş gura, că-s periculos rău de tot, mă jur că-s foarte periculos. Dar dacă, bă, dacă nu mă cunoşti du-te BEEEPPPP, nu te băga cu mine, mânca-ţi-aş gura, că mă ia capul! Asta nu suport!

“În prezenta avocatilor mei procurorul Negulescu mi-a spus că nu voi avea scăpare, şi ca imi va face dosare pana va obtine de la mine denunturi impotriva prietenilor, rudelor, şi în special împotriva domnilor Dragnea şi Ponta. Chestiunea aceasta s-a întâmplat de faţă cu avocaţii mei”, precizează fostul parlamentar.

Tag-uri:
sebastian ghita, procuror, procuror dna, video, procurorul negulescu, laura codruta kovesi, dna, dragnea, ponta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sebastian Ghiță face alte declarații EXPLOZIVE. Cum a fost HĂRȚUIT fostul deputat de un procuror DNA și ce voia să obțină de la el | VIDEO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clickro-sebastian-ghita-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/clickro-sebastian-ghita-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Matei Năstase | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 20 Vizualizari <!-- --> Fostul deputat Sebastian Ghiță declară că a...

Preluat de la EVZ