Autor:
Maria Mocanu
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 405 Vizualizari

<!–

–>

Foto simbol

Scandal monstru într-o clinică din Olanda. 26 de cupluri în pragul destrămării din cauza aceluiași bărbat. Femei tratate pentru infertilitate au fost înseminate cu materialul genetic de la o altă persoană, nu de la soții lor.

Persoanele autorizate din centrului  medical consideră situația drept o „eroare de procedură. Cupluri care, în perioada aprilie 2015- noiembrie 2016, au ajuns la centrul medical din Utrecht pentru investigații. 

Medicii se tem că femeile ar fi primit, de fapt, material genetic și de la un alt bărbat, care a fost combinat cu cel de la soții lor. Se pare că totul ar fi fost posibil după ce echipamentul folosit pentru inseminare nu ar fi fost curățat.

„Consiliul de conducere al Centrului medical Universitar  regretă faptul că aceste cupluri implicate trebuiau să primească această veste. În timpul fertilizării, celulele de spermă folosite la un tratament pentru un cuplu s-ar putea să fi fost combinate cu celulele ou de la alte 26 de cupluri. Prin urmare, există o șansă ca celulele ou ale femeilor să fi fost fecundate de sperma altui donator decât cea a bărbatului pe care își doreau să-l facă tată”, au declarat reprezentanții clinicii într-un comunicat, potrivit libertatea.ro. Autoritățile au demarat de urgență o anchetă . 

Tag-uri:
scandal, scandal monstru, clinică, olanda, fertilizare, însămânțare, 26 de cupluri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL MONSTRU în Olanda! 26 de cupluri în pragul destrămării din cauza aceluiași bărbat.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/insamantare-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/insamantare-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 405 Vizualizari <!-- --> Foto simbol Scandal monstru într-o clinică din Olanda....

Preluat de la EVZ