loading…

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaskenkov, a descris drepte “excremente” caricaturile privind prăbușirea unui avion rus în Marea Neagră, publicate de revista satirică franceză Charlie Hebdo.

“Este de-a dreptul umilitor pentru o persoană normală să acorde atenție acestei mizerii prost realizate”, a adăugat oficialul rus.

Una dintre caricaturi prezintă un artist din avionul în cădere care țipă: “aaaaaaa”. Caricatura este însoțită de mesajul: “Repertoriul Corului Armatei Roșii se extinde”, notează Mediafax.

Într-o altă caricatură este din nou prezentat un avion în cădere, de această dată având mesajul: “Vestea proastă este că Putin nu se afla la bord”.

Un avion militar rus de tip Tupolev Tu-154 s-a prăbușit duminică dimineață în Marea Neagră. Avionul decolase de la Soci și a dispărut de pe ecranele radarelor după circa 20 de minute. Avionul făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea inițială de pe Aerodromul Șkalovski, situat în apropiere de Moscova, în drumul spre Latakia (Siria). La bord erau 92 de persoane, dintre care 83 de pasageri, în principal membri ai Orchestrei militare Aleksandrov, care urma să concerteze de sărbători în baza militară rusă Hmeymim (Siria), și jurnaliști. Nu există supraviețuitori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rusia-dezgustata-de-caricaturile-prabusirii-avionului-rusesc-in-marea-neagra-publicate-de-charlie-hebdo-34153.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rusia-dezgustata-de-caricaturile-prabusirii-avionului-rusesc-in-marea-neagra-publicate-de-charlie-hebdo-34153-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv