Autor:
Ramona Feraru
|
joi, 29 decembrie 2016 | 1 Comentarii
| 95 Vizualizari

<!–

–>

Augustin Lazar

Prezent la ședința CSM, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a spus despre înregistrarea în care apare Sebastian Ghiță că nu comentează declarațiile și că spațiul public este deschis opiniei publice.

“Sunt niște dosare care privesc această persoană și oricine poate declara în spatiul public ceea ce crede de cuviință, cu condiîia sa fie și decent și să fie legal”, a spus procurorul general al Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, Augustin Lazăr.

Fostul deputat Sebastian Ghiță, dat dispărut din 21 decembrie, vorbește, într-un material difuzat miercuri la România TV, postul pe care îl controlează, despre legăturile sale cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care susține că a cunoscut-o în sediile SRI și o întreabă dacă își mai aduce aminte de o petrecere restransă dintr-o vilă din Sinaia, la care aceasta era împreună cu el și cu Vasile Dâncu.

Ghiță a adus mai multe documente, susținând că sunt e-mailuri care ar incrimina-o pe Kovesi.

Tag-uri:
Procurorul General, Sebastian Ghita, declaratii, CSM

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pocurorul General, A DAT VERDICTUL. Ce spune Augustin Lazăr despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiță.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/lazar-augustin_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/lazar-augustin_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Ramona Feraru | joi, 29 decembrie 2016 | 1 Comentarii | 95 Vizualizari <!-- --> Augustin Lazar Prezent la ședința CSM, procurorul general...

Preluat de la EVZ