loading…

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat astăzi că o soluție în dosarul ‘Hexi Pharma’ va fi emisă cel mai târziu în luna februarie.

“Până la finalul anului, am avut un termen intermediar de verificare, de analizare a probațiunii și într-adevăr probațiunea a ajuns în stadiul final de administrare. Noi avem acum ultimele probe, cum ar fi rapoartele de expertiză care au fost depuse la dosar și care trebuie traduse în limba română. Apoi se va face imediat o evaluare a tuturor probelor în raport de aceste rezultate ale raportului de expertiză și vom avea cel târziu în februarie soluția emisă în acest dosar”, a precizat Lazăr, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit Agerpres.

În luna august, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție informa că rezultatele testelor de eficacitate efectuate până atunci la dezinfectanții Hexi Pharma sunt variate, fiind în derulare o altă serie de teste, iar o evaluare de ansamblu și lămuritoare a situației se va putea face numai la finalizarea tuturor verificărilor dispuse.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/o-solutie-in-dosarul-hexi-pharma-se-va-da-cel-mai-tarziu-in-februarie-34147.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/o-solutie-in-dosarul-hexi-pharma-se-va-da-cel-mai-tarziu-in-februarie-34147-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv