Autor:
Radu Ştefănescu
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 164 Vizualizari

<!–

–>

Radu Ștefănescu | Horoscopul lui Dom’ Profesor

Pe 29 decembrie s-au născut Pablo Casals, madame de Pompadour, Andrew Johnson, Emil Fuchs, Charles Macintosh, Charles Goodyear, Jon Voight, regina Elisabeta a României (Carmen Silva), Ovid Densuşianu, Sergiu Dan.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii Marcel şi Tadeu şi cei 14.000 de prunci ucişi din porunca lui Irod. Cercetătorii în istoria Bibliei, evrei, spun că cifra pruncilor ucişi este mult exagerată, cum sunt multe “minuni” prin scrierile lor. Probabil, așa cred și eu, așa am citit în operele multor istorici – atunci, acum două mii de ani, lumea era mică şi erau puţini oameni, nu cred că existau în tot Orientul Apropiat şi Mijlociu 14.000 de prunci în acelaşi moment! Nimic în ”Kalendar”.

În primul rând trebuie să exprim cele mai alese mulțumiri, în numele breslei astrologilor, domnului Liviu Dragnea, pentru că a recunoscut că într-o criză politică fără ieșiere trebuie să consulți un astrolog profesionist. (sic) Știu eu câțiva ”astrologi” evrei de talie internațională, gen Moshe Klughaft și Sefi Shaked – eu, din păcate, sau, din fericire, nu mai ofer consultanță, cum am făcut pentru mai mulți președinți și prim miniștrii. M-am pustnicit și un călugăr în rodaj nu oferă consultanță decât sufletului!

Cât despre cutremurul de miercuri dimineața, USGS dă o magnitudine de 5,6, iar EMSC de 5,5 la o adâncime de 80 kilometri în Vrancea. Și trei replici, fără importanță. Îmi cer scuze, dacă mă uitam mai atent printre cereri de horoscop, enorm de multe la acest sfârșit de ani, urări și felicitări, aș fi văzut și avertizarea de cutremur de la prietenii mei din Mauna Kea, datată 24 decembrie 2016, ora 21:43 UTC, adică GMT. Atunci aș fi făcut tema astrală și aș fi văzut, că, da, este un pericol de seism de la intrarea Lunii în Săgetător și până când va deveni nouă, în conjuncție cu Soarele, adică. Mulți m-au întrebat dacă acesta este fenomenul prezis de steaua căzătoare de Crăciun. Nu – sunt foarte sigur că acest fenomen seismic este încă un semn! CEVA IMPORTANT O SĂ SE ÎNTÂMPLE! Mai rămâne să calculez când, dacă nu o să mai apară și alte semne. V-am mai spus că Dumnezeu, natura, strigă la noi, noi nu avem urechi să auzim și ochi să vedem. Dar, nu chiar toți!

Se apropie Anul Nou cu noptea Revelionului. În tradiția familiei mic burgheze era să se facă un mic cadou în primele secunde ale noului an, ca cea, sau cel iubit, să înceapă anul cu bucurie, primind cadouri, lucruri frumoase. V-am mai spus și altă dată, dar cred că este bine să repet ce cadouri se potrivesc fiecărei zodii, în noaptea de Revelion, pentru că mai aveți doar trei zile din acest an și acum, astăzi, ar trebui să cumpărați acel mic cadou. Iată:

BERBEC  Obiecte dedicate, care îi poartă inscripţionat numele, specifice activităţii, un flash memory cu numele, inscripționat, obiecte și îmbrăcăminte din piele, mănuşi din piele, artă din fier, statuete, pocale, inel de metal cu rubin, flori de culoare roşie, parfumuri din gama de piele, o sticlă de vodcă fină.

TAUR  Cosmetice de toate felurile, feminine sau masculine, după caz, obiecte de artă din aramă, o cutie de bomboane fondante, îmbrăcăminte din mătase, un lanţişor cu o cruciuliţă, poate din  accesorii pentru proprietăţi, pentru casă sau maşină, parfumuri din gama florală, o sticlă de vin scump roşu, românesc, bineînțeles.

GEMENI  Cărţi, albume de artă, discuri de vinyl, tot felul de tehnologie de înregistrat sau reprodus vocea şi muzica, pulover de lână, neapărat de kashmir, parfumuri uşoare, diafane, flori de câmp, orchidee, o sticlă de gin, neapărat britanic.

RAC   Obiecte din argint, artă din argint, inele, bijuterii din argint. Argintul este metalul zodiei, aduce noroc şi nici nu este, încă, prea scump. Parfumuri din gama orientală, flori în ghiveci, bomboane sau ciocolată neapărat în staniolul argintiu, o sticlă de şampanie franţuzească, cu dop de plută.

LEU  Obiecte din aur, adică mici obiecte din aur, că nu suntem cu toţii bogaţi, cum ar trebui, de fapt. Portocale, cărţi istorice, romane fluviu, un aparat de luat tensiunea (ştiu leii de ce), cosmetice pe bază de miere, parfumuri din gama florală, flori galbene, aurii şi/sau o sticlă de Grand Marnier, adică lichior de portocale.

FECIOARA  Obiecte cu detalii evidente, lucrate foarte minuţios şi cu multă atenţie, DVD-uri, parfumuri puternice, dar dulci, din gama orientală, bijuterii cu multe pietre (semipreţiose, desigur), cosmetice mai deosebite, cărţi vechi, flori de toate culorile, o sticlă de băutură scumpă, din plante – gen bitterul suedez.

BALANŢA  Cărţi, o memorie flash pentru computer, un obiect de anticariat – o ilustrată de la începutul secolului XX, o centură, o curea, cosmetice body, flori diverse, orhidee, sunt sute de varietăţi, o sticlă de vin alb, sec, vă recomand Recaș. 

SCORPION  O cutie de bomboane de ciocolată, lenjerie intimă, băuturi – toată gama, numai tari să fie, flori de seră, trandafiri roşii, cărţi sau DVD-uri cu filme de aventuri.

SĂGETĂTOR   Obiecte din lemn, cosmetice gama florală, articole sportive, mingi, darts, flori de culore violet, îmbrăcăminte din piele, o vestă, băuturi combinate, gen cocktail, accesorii pentru maşină.

CAPRICORN  Obiecte din argint (care argint, conţine plumb şi cupru, plumbul fiind metalul zodiei Capricornilor, într-un procent mai mare sau mai mic, depinde de cinstea vânzătorului şi de onoarea marcajului) îmbrăcăminte din lână naturală de calitate (strict interzis plasticul sub tote denumirile), inel cu onix, cărţi la modă, un ceas de mână, flori de culoarea cerului, o sticlă de cidru.

VĂRSĂTOR  Tehnologie, sub toate aspectele ei – cu cât este mai inventivă şi mai ciudată – cu atât mai bine, obiecte care păcălesc, cărţi surpriză, prăjituri cu multă frişcă, flori de seră de culori diferite, pastelate, dar în care predomină nuanţele de albastru, băuturi cât mai fanteziste şi mai exotice, de exemplu “Piña Colada”.

PEŞTI   Pantofi, cizmuliţe, ugg cei urâţi, dar simpatici până la urmă şi comozi, tot ceea ce se poate încălţa, ciorapi de lână, flori în ghivece, ciocolată, brânzeturi fine şi scumpe, băuturi româneşti tari, ţuică, vinars.

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, lista de cadouri este opţională, să faci cadouri este o artă, trebuie să ghiceşti ce îşi doreşte respectiva sau respectivul, fără întrebări indiscrete. Și să nu coste mult, lista de mai sus este făcută în ideea ca cel mai scump cadou să fie de o sută de lei, sau în jur de – ei bine, ieri am coborât în simpaticul orășel Vălenii de Munte pentru aprovizionarea săptămânală și prețurile m-au strâns de gât, toate mărfurile s-au scumpit!

Last but not least, horoscopul pe zodii 2017 vă așteaptă! Este o lucrare de vreo sută treizeci de pagini, horoscopul este detaliat pe fiecare lună din anul 2017.

O să public horoscopul pe 2017, la EVZ începând cu prima zi lucrătoare a anului 2017, conform obiceiului deja stabilit. Pe 3 ianuarie, marți, primele zodii, să vedem cum simplific și câte intră și în zilele următoare, celelate zodii!

Şi iată şi horoscopul cotidian pe zodii, calculat şi interpretat pentru coordonatele României, zodiac tropic, case egale, cheile papei Urban, după metoda astrologiei creştine a cardinalului Pierre d’Ailly, făcut să vă fie sfat de folos și în idea și speranța că mâine este, în definitiv, o altă zi:

BERBEC  Febra de sărbători s-ar putea putea numi această zi. Ai nevoie de linişte şi de evitarea problemelor altora. Mai pe seară odihneşte-te, ca să te poţi distra în continuare, vine Revelionul! O zi mai complicată pentru că ai de luat o decizie mai complicată. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii temporare. Vorba spune că leneşul mai mult aleargă şi zgârcitul mai mult păgubeşte. Ar trebui sa fie pentru tine o perioada bună, a unei zile de sfârșit de an obişnuită, monotonă și chiar, plicticoasa. Asta daca iţi infrânezi cat poti instinctual tau primordial de a sări la gâtul ticaloşilor. Ai parte de ceva probleme şi astăzi, asta pentru palmares, dar nu intra in discuţii (scandal, adică) orice s-ar intampla!

TAUR  Zi bună pentru cumpărături şi vorbe multe cu prietenele. Descoperi  cunoştinţe comune despre care nu mai aveai veşti demult. Sau, poate afli vreo reţetă-minune pentru petrecerea de Revelion! Dimineaţa ai o perioadă bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de familie, sau de cuplu. Încearcă să păstrezi direcţia asta benefică. Nu pleca la drum lung, peste mări şi ţări! Mâine este mai bine. Ai o mare dorinţă să te simţi bine şi confortabil. Acest lucru se poate traduce astăzi prin exagerări culinare. Mai ales în ceea ce priveşte dulciurile şi cafeaua.

GEMENI  Ai multe planuri. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te şi la altceva. Conjunctura arată că domeniul prietenilor este favorizat, invită-ți prietenii la un joc. Catan? Eşti şi uşor repezit şi tensionat, aşa că este foarte bine să-ţi câtăreşti vorbele şi să nu faci remarci deplasate. Este o zi când eşti mai mult sentimental şi pasional decât logic, aşa că poţi să dai curs liber imaginaţiei, mai ales pe seară. Totuşi nu este bine să porţi discuţii lungi şi savante. Limitează-te la onomatopee! În general, cele admirative!

RAC  Cu Luna, patroana ta, favorabilă, ai multă energie. Aştepţi nerăbdător Revelionul, aşa că drept repetiţie, invită-ţi prietenii la o friptură de purcel cu cartofi prăjiti şi murături de casă. Astăzi nu te enerva in mod disproportionat şi inutil. Este o problemă de bani, bani mai puţini decât te aşteptai. Pe care trebuia să-i primeşti sau ţi-ai făcut iluzia că o să-i primeşti. În orice caz nu ai nici un motov să dai pe afară de fericire. Dar nici nu exagera. Mai bine gândește-te la cartofii prăjiți, îi faci în ulei, sau în untură?

LEU  Ai multă muncă, astăzi şi, încă pentru câteva zile şi nu prea îţi convine. Dar, dacă vrei să te distrezi de Revelion, nu ai de ales, trebuie să te concentrezi și să termini treburile. O problemă personală, mai veche, îşi poate găsi azi o rezolvare parţială. Nu amâna lucrările, sau obligaţiile de azi! Pot să ia o întorsătură urâtă şi să nu mai poţi rezolva nimic mai târziu, adică, la anul. O veste de departe, o informatie pe FB, un telefon sau un e-mail. Ceva de natura aceasta iti sugereaza astăzi ca trebuie sa faci urgent o schimbare in viata ta! Esti obosit si nu prea ai chef de discutii. Cu nimeni. Mai bine fa-ti ordine in hartii sau in foldere. Și în suflet!  

FECIOARĂ  Trebuie să ai răbdare şi să analizezi cu atenţie figurile noi din jurul tău. Probabil că eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detaliile sociale. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale sentimentale sau familiale. Astăzi fii mai „zen”, mai cumpătat, zâmbeşte şi spune lucruri interesante! Cooperează mai strâns cu cei din jurul tău şi spune-le exact ce aştepţi de la ei. Dezamagirea pe care o simti este urmarea prostului tau obicei sa idealizezi in mod nerealist situatia și persoana in cauza! Pe de altă parte eşti cuprins de un fel de justiție interioră care îţi place şi eşti gata să spui cele mai mari ironii sau să judeci pe oricine. Concentrează-te și stăpânește-te!

BALANŢĂ   Astăzi realizezi că anul care vine ai mai mult de construit pentru viitor decât măruntele griji pentru gospodărie. Pune pe hârtie gândurile tale bune şi pregăteşte-te pentru ceva minunat! Ai dori ceva deosebit, o schimbare care sa-ti lumineze sufletul. Orice, numai sa ieşi din respingatorul cenuşiu cotidian. Un film sau o carte buna iti pot schimba in bine starea psihică! În a doua parte a zilei primeşti unele informaţii care te pot avantaja. Eşti un pic cam zdruncinat şi în criză de timp, la cest sfârșit de an, dar, recunoaşte, lucrurile aceste te motivează şi te dinamizează. Pe total ziua este perfectă ca să începi, sau să termini un proiect drag ţie.

SCORPION  Trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Incepi să oboseşti, fapt care te avertizează că este necesar să încetineşti ritmul şi să îi mai laşi şi pe alţii la pregătirea petrecerilor de Revelion. Dar, nu lasa lucrurile pe maine, fă-le astazi. Intai fă-ti un plan, apoi actioneaza cu chibzuinta. Desigur ca natura ta de scorpion este exploatata de multi. Simti acest lucru si te inversunezi impotriva lor. Cam fara succes! Nu iti place ce faci si nici compania persoanelor cu care lucrezi, asa ca trebuie sa-ti indrepti toata atentia catre o schimbare majora.  La anul! Pe seară, realizezi că  eleganta si bunul-gust sunt elementele necesare lansarii in societate mai joasă, sau mai inaltă.

SĂGETĂTOR  Astăzi, pentru că e o zi complexă, ai nevoie de o schimbare. Sau, poate îţi cumperi ceva nou, un cadou simbolic, pantofi, sau o căciuliţă. Conjunctura indică să cheltuieşti pentru tine! Daca astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile șefilor si ale colegilor, dacă lucrezi, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi ca ai totusi dreptate. „Vibratiile” planetare mixte si o privire mai filozofica asupra vietii vor face ca ziua aceasta de sfârșit de an să treaca repede si fără necazuri mari. Legăturile de sânge conteaza, restul sunt nişte străini, aşa ca tot de la părinti sau fraţi poţi obţine ceva bani şi poate şi o vorbă bună. Trebuie, doar, să încerci!

CAPRICORN   Dacă ești în vacanță dedică ziua celor dragi, familiei, părinţilor, stai cu ei şi povesteşte-le ce ai făcut în ultimul timp, la un pahar de vin fiert. Spune lucruri care să le faci plăcere! Vrei mai mult decit se poate, dar nu e vina ta. Si in stele scrie ca astazi meriti mai mult. Fii mai convingator si insistent cind soliciti. Ca esti un tip de treaba s-a constatat de mult. Desi planeaza aupra ta un uşor aer de neincredere. Ar fi cazul sa dovedesti ceea ce poti!  Stagnezi pe o pozitie care nu prea se potriveste cu visele tale. Cu mai multa tenacitate si noroc o sa ajungi unde iti doreai, dar nu mai aştepta să trecă timpul! Bine, din anul ăsta mai sunt trei zile, încearcă la anul!

VĂRSĂTOR    Ziua poate fi o ocazie pentru un bilanţ obiectiv al anului 2016 şi stabilirea scopurilor personale pentru anul care se apropie. Cine nu are planurile lui, munceşte pentru planurile altuia! Nimeni nu-ţi vrea răul, iar duşmanii sunt plecaţi. Analizează bine şi vei vedea că este o situaţie obiectivă. Trebuie să redescoperi şi să te apropii de dorinţele şi nevoile tale originare, de nucleul motivaţiilor tale. Vei descoperi ce departe te-a dus valul vieţii de ceea ce îţi doreai tu de fapt. Nu ar fi rău să găseşti o cale de apropiere dintre ceea ce trebuia să fie şi ceea ce este în prezent. Ziua de astăzi îţi este favorabilă, pregătește-te de Revelion!

PEŞTI   Împăcarea și liniștea care ar trebui să fie între Crăciun şi Revelion trebuie să te facă astăzi să te simţi bine. Eşti într-o perioadă empatică şi vulnerabil la ofense, nu risca nimic. Ziua de azi este o zi plină si densa, dar si cu realizari notabile in prima parte, iar in a doua parte cu distractii si buna-dispozitie. Dar nu neaparat din cauza asta. Incepe sa se configureze o noua situatie in care eşti, din nou…  sarea in bucate! Dar şi seri plăcute si confortabile! Traieşte intens si cu placere! Timpul trece. Parcă cu o viteza din ce în ce mai mare, așa este în apropierea trecerii într-un alt an, altă etapă, altă șansă!

Tag-uri:
horoscop, radu stefanescu, horoscopul lui dom profesor, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulțumiri, domnului Liviu Dragnea. Cutremurul, încă un semn, ceva important o să se întâmple! Daruri de Anul Nou, pe zodii. Taurii se duc la cumpărături, Balanțele se pregătesc pentru ceva minunat | Horoscopul lui Dom’ Profesor .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/horoscop-465x390-8.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/horoscop-465x390-8-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialHoroscop
Autor: Radu Ştefănescu | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 164 Vizualizari <!-- --> Radu Ștefănescu | Horoscopul lui Dom' Profesor...

Preluat de la EVZ