Autor:
Dodo Romniceanu
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

<!–

–>

Ofiţerii de poliţie americani care provin din comunitatea sikh vor avea dreptul să-şi poate tradiţionalul turban în timpul serviciului, a anunţat Departamentul de poliţie din New York citat de CNN.

Comisarul NYPD James O’Neill, care a făcut publică această decizie flancat de ofiţeti cu turbane, a vorbit despre necesitatea diversităţii în poliţia metropolitană.

“Cred că acestă idee ne va ajuta enorm. Este o schimbare majoră în uniforma poliţiei new-yorkeze, aşa că decizia în acest sens nu a fost una uşoară. Am avut însă ocazia să facem această shimbare şi am decis că este vremea s-o punem în aplicare”, a mai explicat comisarul O’Neill.

Totuşi noua măsură nu-i vizează pe poliţiştii care patrulează, al căror capete vor acoperite după metoda clasică, ci doar pe ofiţeri. Potrivit CNN, în cadrul NYPD activează aproximativ 160 de ofiţeri sikh care s-au declarat fericiţi de decizia superiorilor.

“În sfârşit îmi voi putea servi ţara cu turbanul pe cap. Mă simt extraordinar”, a precizat Gurvinder Singh, ofiţer NYPD şi preşedinte al Asociaţiei Ofiţerilor Sikh.
 

Tag-uri:
New York, politistii NYPD, politisti turbani, comisar NYPD

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsură uluitoare a Poliţiei din New York. Poliţiştii au voie să poate turban în loc de caschetă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/politisti-ny-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/politisti-ny-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari <!-- --> Ofiţerii de poliţie americani care provin din...

Preluat de la EVZ