loading…

Debbie Reynolds, cunoscuta actriță de la Hollywood, mai ales pentru rolul său din comedia muzicală ‘Singin’ in the Rain’ (Cântând în ploaie – 1952), a murit ieri, la Los Angeles, la doar o zi de la dispariția fiicei sale, actrița Carrie Fisher sau “Prințesa Leia” din Star Wars. 

Debbie Reynolds ar fi fost spitalizată de urgență mai devreme, miercuri, după ce ar fi suferit un atac cerebral.

“A dorit să fie cu Carrie”, a declarat Todd Fisher, fiul său și fratele lui Carrie, pentru Variety.

La domiciliul acestuia din Beverly Hills, au fost chemate serviciile de urgență puțin după ora locală 13,00, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Los Angeles, care a precizat că o persoană adultă a fost transportată la spitalul Cedars-Sinai.

Debbie Reynolds venise la reședința fiului său pentru a discuta despre înmormântarea lui Carrie când s-a prăbușit, potrivit TMZ care citează surse familiale anonime, scrie stiripesurse.ro.

Actrița era bulversată de decesul fiicei sale Carrie Fisher la numai 60 de ani, marți, urmare a unei crize cardiace.

Debbie Reynolds a scris în aceeași zi un scurt mesaj pe Facebook, semnat “mama lui Carrie”: “Mulțumesc tuturor celor care au știut să aprecieze darurile și talentele fiicei mele geniale și adorate. Vă sunt recunoscătoare pentru gândurile și rugăciunile voastre care o vor ghida de acum spre următoarea sa etapă”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mama-actritei-carrie-fisher-a-decedat-la-doar-o-zi-de-la-disparitia-fiicei-sale-34161.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mama-actritei-carrie-fisher-a-decedat-la-doar-o-zi-de-la-disparitia-fiicei-sale-34161-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv