loading…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat aseară că, în cazul în care președintele Klaus Iohannis îl va respinge pe Sorin Grindeanu, alianța PSD-ALDE va întelege “semnalul”. 

„Eu mă aștept ca mâine să îl desemneze (…) Dacă nu avem anunțul mâine, vom înțelege exact care este semnalul”, a spus Dragnea, menționând că nu se mai poate urma calendarul formării guvernului, stabilit inițial. 

“Nu mai putem să ne ținem de calendarul pe care îl stabilisem, nu putem să facem un Guvern într-o noapte, vorbim de guvernul unei țări, poate în prima săptămână sau săptămâna viitore. O să decidem mâine, dacă avem anunțul”, a susținut social-democratul, potrivit Mediafax.

El a menționat că a trimis la Cotroceni pe fax și mail un document privind propunerea ca Sorin Grindeanu să fie desemnat premier.

„Pleacă acum la Cotroceni. Am trimis și pe fax, și pe mail. Am înțeles că a vorbit acolo și este cineva care așteaptă. Dacă nu reușim în seara aceasta, mai încercăm o dată mâine dimineață”, a adăugat social-democratul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea-iohannis-sa-il-desemneze-joi-pe-grindeanu-daca-nu-intelegem-semnalul-34144.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/liviu-dragnea-iohannis-sa-il-desemneze-joi-pe-grindeanu-daca-nu-intelegem-semnalul-34144-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv