Autor:
Carmen Vintilă
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 276 Vizualizari

<!–

–>

Surse din Administrația Prezidențială susțin că președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire cu co-președintele ALDE după alegerile din 11 decembrie, dar nu i-a propus acestuia să preia PNL.

“Au încercat să ne convingă să ne raliem unei astfel de formule de centru-dreapta. Pentru acest lucru ofertele au început să vină ca la licitaţie. Ni s-a oferit din ce în ce mai mult doar doar ne vor convinge să acceptăm. Pentru mine, reunificarea mişcării liberale nu e un lucru care să mă lase indiferent. Mi s-a propus să preiau conducere PNL  Privesc cu mâhnire la ce se întâmplă şi nu vreau să introduc cuţitul mai adânc în rană, nu vreau să vorbesc în termeni peiorativi despre ce i s-a întâmplat PNL”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu pe 16 decembrie.  

Președintele Klaus Iohannis a confirmat  că a avut o discuție informală cu liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, însă nu a dorit să dea detalii despre aceasta.”Da, am avut o discuție cu dl Tăriceanu. A fost o discuție informală, o discuție politică și nu s-a referit la PNL”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Tag-uri:
PSD, PNL, ALDE, Cotroceni, Klaus Iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis nu i-a propus lui Călin Popescu Tăriceanu să fie șef la PNL .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-tariceanu-rzv-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-tariceanu-rzv-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 276 Vizualizari <!-- --> Surse din Administrația Prezidențială susțin că...

Preluat de la EVZ