loading…

Astăzi s-au împlinit trei ani de la accidentul de ski suferit de Michael Schumacher, în urma căruia s-a lovit cu capul de o piatră, iar Felix Damm, avocatul familiei Schumacher, a declarat în instanță că fostul pilot de Formula 1 nu poate merge și nu se poate ridica din pat.

Pe 29 decembrie 2013, germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, schia în stațiunea Meribel din Alpii Francezi. Fostul sportiv s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de o piatră, iar viața sa a fost salvată de faptul că purta cască.

Imediat după accident, Schumacher a intrat într-o comă indusă medical vreme de șase luni. Starea lui de sănătate s-a îmbunătățit progresiv, iar în luna septembrie a anului 2014 a revenit la casa din Geneva, pentru recuperare.

Informațiile privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost extrem de puține în ultima vreme, dar avocatul familiei, Felix Damm, a declarat recent în instanță că fostul pilot ar fi paralizat. Damm a făcut afirmații în contextul unui proces intentat împotriva unei publicații care a susținut că Schumacher poate merge singur.

“Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”, a spus Damm în instanță, potrivit Express. Sabine Kehmas, managerul fostului pilot de F1, a refuzat să comenteze aceste informații, precizând că nu va exista o actualizare oficială privind starea de sănătate a lui Schumacher.

Fostul pilot de Formula 1 are nevoie de îngrijire non-stop, iar costurile se ridică la aproximativ 150.000 de euro pe săptămână. O echipă formată din 20 de medici și asistente este resposabilă de sănătatea acestuia. Practic, suma totală pentru îngrijirea lui Schumacher este de peste 14 milioane de euro în trei ani.

La momentul accidentului, averea fostului pilot se ridica la 500 de milioane de euro. Soția sa, Corinna Schumacher, ar fi vândut un avion privat și o casă de vacanță în Norvegia pentru a acoperi costurile de îngrijire.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fostul-pilot-de-formula1-michael-schumcher-nu-se-poate-ridica-din-pat-la-trei-ani-de-la-accidentul-de-schi-34167.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fostul-pilot-de-formula1-michael-schumcher-nu-se-poate-ridica-din-pat-la-trei-ani-de-la-accidentul-de-schi-34167-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv