Autor:
Simona Stupar
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 175 Vizualizari

<!–

–>

Jari Aarnio, fostul șef al poliției

Un tribunal din Finlanda l-a condamnat la închisoare pentru trafic de droguri pe fostul șef al poliției din Helsinki, care conducea chiar serviciul antidrog.

Instanța l-a condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de stupefiante pe fostul șef al poliției antidrog din capitala Finlandei.

Jari Aarnio a fost găsit vinovat de faptul că a ajutat o grupare de traficanți să importe circa 800 de kg de hașiș din Olanda și să îl vândă în Finlanda, între anii 2011-2012, scrie BBC. 

Aarnio (59 de ani) a fost declarat vinovat pentru cinci capete de acuzare legate de droguri, plus alte 17 infracțiuni, printre care amenințarea unui suspect. El a lucrat timp de 30 de ani în poliție și a fost arestat în 2013. 

Bărbatul a negat toate acuzațiile. 

Într-un alt caz, în septembrie, Aarnio a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru fraudă. 

Rata criminalității este relativ scăzută în Finlanda, comparativ cu majoritatea țărilor europene. Finlanda este a doua cea mai puțin coruptă țară, după Danemarca, în indexul global,realiza de organizația Transparency International.

Tag-uri:
trafic de droguri, finlanda, politie, seful politiei, condamnare, inchisoare, infractiuni, hasis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost ȘEF al POLIȚIEI antidrog, condamnat la 10 ani de închisoare pentru TRAFIC de droguri.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/finlanda-droguri-sef-politie-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/finlanda-droguri-sef-politie-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Simona Stupar | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 175 Vizualizari <!-- --> Jari Aarnio, fostul șef al poliției Un tribunal...

Preluat de la EVZ