loading…

Tinerii jucători ai Fiorentinei sunt la mare căutare. Pe lângă Federico Bernardeschi, de care se interesează PSG, Manchester United și Chelsea, și Federico Chiesa și Ianis Hagi sunt atent monitorizați de cluburi mai importante decât gruparea viola.

Pentru a stopa orice fel de negociere conducerea Fiorentinei a decis ca în această pauză de iarnă să le ofere noi contracte lui Chiesa și Hagi, informează Tuttosport. Potrivit sursei citate, Chiesa are cel mai mic salariu de la Fiorentina: 70.000 de euro pe an.

Nici Hagi nu stă cu mult mai bine: românul este plătit cu 90.000 de euro pe an. În consecință, șefii clubului italian au decis să le majoreze salariile celor doi. Lui Hagi i se va dubla remunerația, în timp ce Chiesa va primi 150.000 de euro.

Cel mai probabil, în ceea ce-l privește pe Ianis, clubul va decide să-i prelungească și durata înțelegerii. Românul este considerat a fi mult mai talentat decât Chiesa și în consecință Fiorentina va încerca să-l păstreze pentru o perioadă mai îndelungată. Actualul contract al lui Ianis Hagi cu Fiorentina expiră în 2019.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fiorentina-ii-va-prelungi-intelegerea-internationalului-roman-ianis-hagi-34149.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fiorentina-ii-va-prelungi-intelegerea-internationalului-roman-ianis-hagi-34149-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv