Autor:
Iasmina Ardelean
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 510 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a scris, pe pagina sa de Facebook, că este necesar ca Parlamentul şi Guvernul să fie delimitate de serviciile de informaţii şi de DNA.

„Avem nevoie de un moment zero, iar acest moment este acum.

Avem un Parlament proaspăt ales. În câteva zile, vom avea şi un nou guvern.

Este esenţial ca aceste instituţii nou alese să tragă o linie roşie groasă, de separaţie, între ele, pe de o parte, şi atotputernicele servicii de informaţii plus DNA, pe de altă parte.

Atât instituţiile politice, cât şi instituţiile de forţă trebuie să înţeleagă faptul că amestecul unora în activitatea şi atribuţiile celorlalte este ilegal, neconstituţional.

Altfel, riscul distorsionării grave a funcţionării democratice a instituţiilor politice este major. Deci, fără compromisuri.”, a scris Băsescu. 

Tag-uri:
Basescu, Traian Băsescu, mesaj, Facebook, necesitate, Parlament, Guvern, delimitare, servicii, DNA, moment, zero, instituţie, separaţie, amestec, ilegal, activitate, democraţie, distorsionare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce MESAJ a transmis Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/1-traian-basescu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/1-traian-basescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 510 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a scris,...

Preluat de la EVZ