Autor:
Antonia Hendrik
|
joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 53 Vizualizari

<!–

–>

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat noua propunere de premier printr-o conferință de presă la care au participat mai mulți lideri ai partidului pentru a-și reface imaginea „oarecum știrbită” după refuzul președintelui Iohannis de a o desemna pe Sevil Shhaideh. Jurnalistul mai spune Sorin Grindeanu a fost „un element de recuzită”.

„Încerc să dau o definiţie scurtă și cuprinzătoare pentru dl Sorin Grindeanu, propunerea de premier a lui Liviu Dragnea, nu a PSD. Dl Sorin Grindeanu este este limba de pantofi a domnului Dragnea. Nu am o definiție mai sugestivă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El a explicat că Sevil Shhaideh nu a apărut alături de șeful PSD și nu a ținut niciun discurs, după ce a devenit premierul propus de PSD, în timp ce Sorin Grindeanu „a fost adus pentru acest exerciţiu nou de putere a domnului Dragnea”.

„După respingerea lui Sevil Shhaideh, puterea absolută a domnului Dragnea în PSD a fost oarecum știrbită. Toată această scenetă pe care am văzut-o în această seară a fost menită să refacă imaginea de lider maximo al domnului Dragnea şi domnul Grindeanu a fost un element de recuzită foarte necesar pentru acest exerciţiu de putere. Ați observat că l-a numit tot timpul Sorin, ca pe un băiat din curtea şcolii”.

În opinia sa, “nu prea are sens ca dl Iohannis să-l accepte pe dl Grindeanu”.

„Înțeleg că nu are dosare penale, dar nu are importanță, pentru că dl Iohannis nu a invocat niciun motiv la respingerea doamnei Shhaideh. Nu ar avea niciun motiv ca la a doua respingere să invoce un motiv. Dacă-l acceptă, nu știu cu ce se alege prin respingerea anterioară a doamnei Sevil Shhaideh”, a comentat Cristian Tudor Popescu, potrivit digi24

Tag-uri:
Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Dl Sorin, Cristian Tudor, Sevil Shhaideh, noul premier, limba de pantofi, Dragnea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului C. T. Popescu: “Grindeanu este LIMBA de PANTOFI a lui Dragnea”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ctp-465x390-8.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/ctp-465x390-8-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | joi, 29 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 53 Vizualizari <!-- --> Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că președintele...

Preluat de la EVZ