loading…

Florin Andone ar putea schimba totuși campionatul în această iarnă. Dacă jucătorul român a refuzat oferta celor de la Sunderland, acum este pus în fața unei situații: Fiorentina se interesează de serviciile sale.

Potrivit tuttomercatoweb.com, clubului italian a demarat deja o prima rundă de negocieri cu Deportivo La Coruna în vederea realizării mutării încă din această pauză competițională. Italienii notează că formația din Primera nu s-ar opune unei eventuale plecări a lui Andone, președintele Tino Fernandez declarând înainte de Crăciun că echipa sa deține suficient de mulți bani în conturi pentru a aduce alți trei jucători de valoare în pauza de iarnă. Sursa citată mai menționează că oficialii Fiorentinei vor aștepta mai întâi să vadă dacă se vor finaliza în sens pozitiv negocierile pentru revenirea lui Jovetic de la Inter Milano și abia apoi vor face o ofertă concretă pentru Andone, potrivit Mediafax.

Andone a jucat 17 meciuri pentru Deportivo în acest sezon (16 în campionat și unul în Cupă) și a marcat șase goluri, însă toate reușitele au venit în ultima lună. Românul, pentru care Deportivo a plătit 4,5 milioane de euro în vară, a avut un start mai greu de sezon și abia acum pare că s-a acomodat.

Chiar dacă în cele din urmă Fiorentina și Deportivo vor ajunge la un consens în vederea transferului, italienii trebuie să ducă muncă de convingere cu jucătorul. Românul a declarat în repetate rânduri că se simte bine în Spania și în fotbalul spaniol și a refuzat mai multe oferte (unele din Turcia pe vremea când era la Cordoba și una de curând de la Sunderland) tocmai pentru a continua în Primera și pentru a fi aproape de familia sa.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/atacantul-celor-de-la-deportivo-florin-andone-este-dorit-de-fiorentina-34163.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/atacantul-celor-de-la-deportivo-florin-andone-este-dorit-de-fiorentina-34163-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv