Autor:
Andrei Călin
|
joi, 29 decembrie 2016 | 1 Comentarii
| 312 Vizualizari

<!–

–>

Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, a lansat un atac foarte dur la adresa lui George Copos, despre care a spus că ar trebui să se afle în închisoare.

Gigi Becali nu a uitat disputele mai vechi pe care le-a avut cu George Copos, fostul patron al echipei Rapid. Stelistul a afirmat că fostul său rival ar trebui să se afle în societate, pentru că este nociv pentru societate. În schimb, Becali a spus că îl apreciază pe Ion Neculaie, fost finanțator la FC Brașov.

Mă, Copos, în opinia mea, este un om care nu ar trebui să fie liber. Pentru că el este nociv pentru societate. Așa cred eu! M-ați înțeles? Este un om de nimic. Gata! N-are rost să zic mai multe. Uite, de exemplu, am vorbit cu ăsta, cu Neculaie. Om de calitate, deși toată lumea vorbește că nu știu ce, că nu știu cum. Eu, de exemplu, dacă mă pui să aleg între Copos și Neculaie, de o mie de ori îl aleg pe Neculaie. Mai caracter. Deși s-a spus că nu știu ce, cu femeile, cu alea. Nu se compară cu ăsta. Ăsta e om de nimic”, a spus Becali.

Tag-uri:
george copos, gigi becali, steaua, rapid, fc brasov

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ATAC DUR la adresa lui George Copos. „Este un om de nimic. Este un om care nu ar trebui să fie liber. Pentru că el este nociv pentru societate”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/2011-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/2011-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | joi, 29 decembrie 2016 | 1 Comentarii | 312 Vizualizari <!-- --> Gigi Becali Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua,...

Preluat de la EVZ