loading…

O persoană a fost rănită și va fi transportată cu elicopterul SMURD la București, după ce tirul în care se afla s-a răsturnat, la Vălenii de Munte, traficul în zonă fiind întrerupt.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs pe DN1A, la Vălenii de Munte. “Un tir încărcat cu apă minerală a intrat în balans iar autovehicolul s-a răsturnat” a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova, potrivit Mediafax.

Din cauza accidentului, pe DN 1 A, în zonă, traficul este întrerupt. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, șoferul a rămas prins în vehicul și a fost nevoie de echipajul de la descarcerare.

“Șoferul este conștient. La caz este așteptat un elicopter SMURD care va prelua victima” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-elicopterul-smurd-intervine-in-cazul-unui-accident-petrecut-pe-dn1a-34155.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-elicopterul-smurd-intervine-in-cazul-unui-accident-petrecut-pe-dn1a-34155-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv