Autor:
Maria Mocanu
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Veste bună pentru toți românii. Tarifele de distribuție la energia electric ar putea scădea cu aproximativ 6%, de la 1 ianuarie 2017, odată cu decizia ANRE de reducere a tarifelor de distribuţie, la care se adaugă impactul reducerii cotei de TVA şi eliminarea taxei pe stâlp, prevederi aprobate prin Codul fiscal, potrivit capital.ro.

Autorităţii Na­ţionale de Reglementare în Energie (ANRE) a decis, săptămâna trecută, micșorarea tarifelor de dis­tri­buţie aplicate anul viitor de cele opt firme de distribuţie cu scăderi cuprinse între 3,8% şi 9,4%, măsură care va conduce la o diminuare a facturii energiei electrice plătite de populaţie cu aproximativ 1,9%-2%.

Scăderea generalizată a cotei TVA de la 20% la 19% antrenează o scădere de aproape un procent în preţul final. Așadar, de la 1 ianuarie, „taxa pe stâlp” – pe care o plătesc producătorii, distribuitorii şi transportatorul va dispărea.

Tag-uri:
veste, veste bună, români, facuri mai mici, curent electric

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veste URIAȘĂ pentru TOȚI ROMÂNII. Anunț de ultimă oră despre FACTURA DE CURENT. Se întâmplă de la 1 ianuarie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/contor-electric-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/contor-electric-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Maria Mocanu | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Veste bună pentru toți românii. Tarifele de...

Preluat de la EVZ