Autor:
Antoaneta Etves
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 122 Vizualizari

<!–

–>

CGMB

Este al doilea an în care hotelierii vor fi obligaţi să perceapă taxa. Anul trecut s-au strâns un milion de euro, bani care nu s-au folosit, susţin reprezentanţi ai Municipalităţii.

Pe motiv că sunt necesare fonduri pentru promovarea Capitalei ca destinaţie turistică, aleşii generali ai Capitalei au votat un proiect de Hotărâre de Consiliu care impune hotelierilor să perceapă o taxă fiecărei persoane care se cazează, potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului General al Capitalei care ar urma să fie discutat mâine de către aleşii generali.

Banii colectaţi ar urma să fie folosiţi pentru evenimente de promovare a oraşului: info-trip-uri, concerte, campanii de informare, etc, se specifică în documentul citat. Banii colectaţi într-o lună trebuie vărsaţi în vistieria Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale a sectorului pe raza căruia se află unitatea de cazare-  până pe data de 10 a lunii următoare, se mai precizează în proiect.

Tag-uri:
taxă, hotelieri, capitalei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un milion de euro, daţi de hotelieri, zace într-un cont al Primăriei Capitalei. Şi anul acesta se va percepe taxa.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cgmb-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cgmb-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Antoaneta Etves | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 122 Vizualizari <!-- --> CGMB Este al doilea an în care hotelierii...

Preluat de la EVZ