loading…

Un islamist suspectat de legături cu autorul atentatului comis la Berlin pe 19 decembrie a fost arestat miercuri de autoritățile germane.

“Autorul atentatului, Anis Amri, avea în telefon numărul unui tunisian în vârstă de 40 de ani. Suspectul, care ar putea fi implicat în atentat, a fost arestat preventiv”, a transmis miercuri Parchetul federal german.

Anis Amri, considerat autorul atentatului de la Berlin, soldat cu 12 morți și 50 de răniți, a fost împușcat mortal pe 23 decembrie de poliția italiană, într-o gară din Milano, potrivit Mediafax.

Atacul cu camion comis la un târg de Crăciun din Berlin pe 19 decembrie a fost revendicat de organizația teroristă Stat Islamic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-islamist-acuzat-de-complicitate-la-atentatul-de-la-berlin-a-fost-arestat-in-germania-34129.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-islamist-acuzat-de-complicitate-la-atentatul-de-la-berlin-a-fost-arestat-in-germania-34129-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv