loading…

Un bărbat de 27 de ani, condamnat de autoritățile din Italia după ce ar comis mai multe infracțiuni de tâlhărie și șantaj, unele asupra unor minori, a fost prins de polițiștii din Sibiu, după ce, pe numele lui a fost emis mandat european de arestare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi de reprezentanții Poliției Sibiu, bărbatul, pe numele căruia a fost emis mandat internațional de arestare, a fost depistat în orașul Tălmaciu, jud. Sibiu.

„În localitatea Tălmaciu a fost depistată și reținută o persoană urmărită internațional, (…) pe numele căreia autoritățile italiene au emis la data de 1 decembrie 2016 mandat european de arestare sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de tâlhărie în formă agravată, șantaj și primirea de bunuri furate. Din cuprinsul mandatului rezultă că bărbatul, de 27 de ani, în perioada 24 mai 2011 – 28 februarie 2012, împreună cu alte persoane, a comis mai multe infracțiuni de tâlhărie în formă agravată, șantaj și primire de bunuri furate, victimele (unele dintre ele minore) fiind amenințate și bătute”, se arată în comunicatul transmis pentru Mediafax.

Pentru faptele săvârșite, bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel din Potenza – Italia la 6 ani închisoare, pedeapsă din care mai are de executat 4 ani, 9 luni și 3 zile de închisoare, emițându-se în acest sens mandatul de arestare nr. 144 din 24 octombrie 2016 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Potenza – Italia.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-condamnat-pentru-talharie-in-italia-a-fost-prins-la-sibiu-34115.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-condamnat-pentru-talharie-in-italia-a-fost-prins-la-sibiu-34115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv