Autor:
Ana Petrescu
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

<!–

–>

Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, că propunerea PSD pentru funcția de premier, Sorin Grindeanu este una potrivită. El a precizat că dacă președintele Klaus Iohannis refuză și această nominalizare, atunci acest “gest suicidal” va fi taxat de coaliția PSD-ALDE care va începe procedura de suspendare a șefului statului.

“Dacă președintele refuză și a doua oară e clar că nu urmărește decât un joc de putere și amplificarea unei crize politice care i se pare că i-ar aduce un avantaj. E clar și știm ce avem de făcut într-o asemenea situație și sper să nu ajungem la adâncirea crizei politice. Apreciez că un al doilea refuz ar fi un gest suicidal al președintelui și atunci singura soluție ar fi suspendarea lui. Sper să n-ajungem în această situație”, a spus Tăriceanu, într-o conferință de presă.

Liderul ALDE a precizat că va fi trimisă la Cotroceni în această seară oficial nominalizarea PSD-ALDE a premierului în persoana lui Sorin Grindeanu. Tăriceanu a spus că Grindeanu este un om de încredere și este o soluție politică bună. 

“Anunțul lui Liviu Dragnea vine după îndelungi discuții și consultării pe care le-am avut ieri și azi. Această soluție politică, mă refer la o nouă nominalizare este răspunsul politic pe care noi am găsit de cuviință să-l dăm. Mai important decât o criză a orgoliilor, căci asta este refuzul nemotivat dlui Iohannis important este să evităm adâncirea crizei care s-a conturat și de a pune mai presus interesul național”, a explicat Tăriceanu. 

Pe aceeași temă: BOMBĂ. SORIN GRINDEANU ESTE NOUA PROPUNERE DE PREMIER FĂCUTĂ DE PSD. Liviu Dragnea a vorbit din nou de SUSPENDAREA LUI IOHANNIS: “Dacă refuză şi această nominalizare, nu mai avem altă cale”

Cine e SORIN GRINDEANU, a DOUA propunere de premier a PSD

Tag-uri:
tăriceanu, sorin grindeanu, klaus iohannis, liviu dragnea, psd, alde, suspendare, premier

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Un al doilea refuz al premierului ar fi un GEST SUICIDAL al președintelui și atunci SINGURA SOLUȚIE ar fi SUSPENDAREA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tariceanu-debanatro-1-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tariceanu-debanatro-1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari <!-- --> Călin Popescu Tăriceanu Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu...

Preluat de la EVZ