Autor:
Carmen Vintilă
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 77 Vizualizari

<!–

–>

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, propus astăzi de PSD pentru funcţia de premier, a declarat că nu va face mişcări politice în Guvern fără acordul colegilor. Întrebat dacă există o relaţie de subordonare între el şi Liviu Dragnea, Grindeanu a subliniat că acesta este preşedinte al Partidului Social Democrat.

“Eu nu voi face mişcări în Guvern şi mişcări politice fără colegii mei. Ei trebuie să decidă, împreună trebuie să decidem mutările pe care le facem. (…) Este o relaţie de subordonare, domnul Dragnea este preşedintele PSD, e simplu”, a declarat Grindeanu. 

El a susţinut că a primit o mare responsabilitate din partea Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

“Mulţumesc colegilor mei pentru votul de azi din CExN. E o mare responsabilitate şi simt în spate această responsabilitate, nu doar a votului pe care l-am primit azi din partea colegilor mei, ci a votului românilor pentru un program de guvernare pe care trebuie să îl punem în practică. Am avut o rugăminte în faţa colegilor din CExN, dar în primul rând o rugăminte faţă de preşedintele partidului, faţă de domnul Liviu Dragnea, de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa, cel care a făcut acest program de guvernare, pentru a ajuta la implementarea acestuia. E şi un lucru simplu, pentru că e un program foarte clar, pe etape, dar totodată e şi complicat, fiind un program complex, care se referă la aproape toate aspectele vieţii noastre”, a adăugat Grindeanu, potrivit Agerpres.

Întrebat de ce s-a răzgândit, în condiţiile în care anunţase anterior că nu vrea să ocupe un loc în viitorul Cabinet, Grindeanu a spus: “Declaraţia mea a fost că nu îmi doresc să intru în Guvern la acel moment. Dar eu înţeleg momentul şi sunt de 20 de ani membru PSD. Tot timpul trebuie să simţi şi responsabilitatea oamenilor care cred în tine”. 

El a menţionat că l-a văzut o singură dată pe preşedintele Klaus Iohannis. “L-am văzut o singură dată pe domnul preşedinte Klaus Iohannis, când a venit în vizită la Timişoara, în urmă cu o lună şi jumătate, o vizită oficială. Fiind preşedinte de CJ, l-am aşteptat la aeroport, aşa cum e normal”, a precizat Sorin Grindeanu. 

Tag-uri:
Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Partidului Social, Comitetului Executiv, Klaus Iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Grindeanu: “Nu voi face mişcări în Guvern şi mişcări politice fără colegii mei”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/06-grindeanu-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/06-grindeanu-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 77 Vizualizari <!-- --> Sorin Grindeanu Sorin Grindeanu, propus astăzi...

Preluat de la EVZ