Autor:
Carmen Vintilă
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 244 Vizualizari

<!–

–>

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, consideră că noua propunere a PSD pentru funcţia de premier – Sorin Grindeanu – este mult mai potrivită decât Sevil Shhaideh.

“În mod clar este o propunere mult mai potrivită decât prima. Probabil domnul Dragnea s-a trezit din beţia puterii şi a început să gândească un pic mai raţional. Pentru că s-a creat această majoritate în Parlament, PSD – ALDE – UDMR, PSD şi-a luat acest angajament de a desemna premierul şi iată că a venit cu o soluţie care nu este una de respins, din punctul meu de vedere. Categoric, noi vom vota împotrivă, pentru că PMP este un partid în opoziţie totală cu PSD, dar la prima vedere pare o propunere care poate reuşi din punct de vedere al procedurilor de instalare a unui nou guvern”, a declarat, pentru Agerpres, Eugen Tomac. 

El a adăugat că PMP avea soluţia cea mai bună de premier – Traian Băsescu -, iar la alegerile viitoare se va lupta pentru a obţine procentele necesare ca să îşi pună în aplicare viziunea pentru dezvoltarea ţării. 

Tag-uri:
PMP, PSD, premier, Liviu Dragnea, Eugen Tomac, Sorin Grindeanu, Klaus Iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reacția PMP după ce Liviu Dragnea l-a propus pe Sorin Grindeanu pentru funcția de premier .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-tomac-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/07-tomac-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 244 Vizualizari <!-- --> Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac,...

Preluat de la EVZ