Autor:
Andrei Călin
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 119 Vizualizari

<!–

–>

Ilie Stan

Ilie Stan a ajuns la un acord cu formația ASA Târgu Mureș și îi va lua locul lui Dan Alexa, cel care a ajuns la un acord cu formația Concordia Chiajna.

ASA Târgu Mureș, echipă aflată pe locul al 13-lea în campionatul intern, l-a pierdut pe antrenorul Dan Alexa, cel care a ales să semneze un contract cu formația Concordia Chiajna. Mureșenii au găsit un înlocuitor pentru Alexa și vor miza, în partea a doua a sezonului pe Ilie Stan, fost tehnician al Stelei.

„Vin la o echipă dintr-o zonă cu tradiţie în fotbalul românesc. Vreau să scoatem maximum din etapele care mai sunt de disputat. Dacă vom reuşi transferarea a câtorva jucători de valoare, împreună cu lotul care este aici, cred că putem să facem o figură frumoasă şi, de ce nu, să fim chiar o surpriză pentru restul competitoarelor. E foarte greu, dar nu imposibil. Avem mult de muncă, chiar dacă timpul nu este de partea noastră. O pregătire bună de iarnă, dublată cu multă încredere din partea noastră şi a jucătorilor ne pot duce mult mai sus”, a spus Ilie Stan.

Tag-uri:
ilie stan, asa targu mures, dan alexa, antrenor, concordia chiajna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O echipă din Liga I și-a instalat un nou antrenor: „Putem fi o SURPRIZĂ pentru restul competitoarelor”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/30stan_VS-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/30stan_VS-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 119 Vizualizari <!-- --> Ilie Stan Ilie Stan a ajuns la...

Preluat de la EVZ