Autor:
Feri Predescu
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 110 Vizualizari

<!–

–>

O mașină a Direcției Antifraudă Constanța a ajuns în câmp, cu roțile în sus, după ce șoferul, angajat ANAF, a derapat din cauza carosabilului înghețat, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat, ajungând în decor.

Accidentul a avut loc, astăzi, pe drumul județean 395 care leagă Negru Vodă de comuna Chirnogeni, în sudul județului Constanța. Purtătorul de cuvânt al Direcției Antifraudă, Alexandru Cristea, a declarat pentru EVZ că în accident a fost implicată doar mașina de serviciu, fără a exista victime. Autoturismul urmează a fi ridicat și dus la reparat. Se va efectua o anchetă. 

Angajatul care s-a răsturnat cu mașina a fost preluat de un alt coleg.  Reprezentanții Direcției de Drumuri Județene Constanța admit, la rândul lor, că din cauza stratului de 2 cm de zăpadă de pe carosabil s-a acționat pe toate drumurile judetene cu utilaje cu lamă și material antiderapant, in doua etape, seara trecută și în această dimineață. (Foto-Facebook A. Constantin) 

Tag-uri:
Negru Vodă, Direcției Antifraudă, Alexandru Cristea, Reprezentanții Direcției, Drumuri Județene

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașina Antifraudă abandonată în câmp cu roțile în sus.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/anaf-cu-rotile-in-sus-masina-facebook-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/anaf-cu-rotile-in-sus-masina-facebook-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 110 Vizualizari <!-- --> O mașină a Direcției Antifraudă Constanța...

Preluat de la EVZ