Autor:
Carmen Vintilă
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 100 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

UDMR are “libertate de exprimare”, iar protocolul pe care îl are cu PSD şi ALDE este de colaborare parlamentară, a declarat preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Întrebat cum vede continuarea relaţiei cu cei de la UDMR atâta vreme cât aceştia au o poziţie diferită cu privire la o eventuală suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, Dragnea, citat de Agerpres, a răspuns: “UDMR are conştiinţă, are libertate de exprimare. Nu avem niciun fel de angajament că ei trebuie să fie cu noi în permanenţă. Avem un protocol de colaborare parlamentară în care şi noi şi ei decidem, în funcţie de fiecare proiect legislativ, dacă îl susţinem sau nu”. 

Întrebat dacă, în cazul în care va face o altă propunere pentru funcţia de premier, PSD şi ALDE se vor baza şi pe votul UDMR din Parlament, Dragnea a replicat: “Să nu ne mai hazardăm cu declaraţiile”. 

Tag-uri:
PSD, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, UDMR

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, mesaj pentru UDMR: “Nu avem niciun fel de angajament că ei trebuie să fie cu noi în permanenţă”
.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dragnea-cotroceni_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dragnea-cotroceni_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 100 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea UDMR are 'libertate de...

Preluat de la EVZ