Autor:
Melania Stoica
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 72 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis

Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis cu suspendarea dacă va refuza noua propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru, respectiv Sorin Grindeanu.

”E un ultim demers pentru a evita  o criză politică. Dacă nu va fi luată în calcul această propunere, nu avem altă variantă decât suspendarea.”, a declarat Liviu Dragnea. http://sickwhileaway.co.uk provides assistance with a large number of holiday claims each month on behalf of people who have suffered illness or food poisoning while on holiday.

”Nu am renunțat la ideea de a fi premier. Poate să fie oricând, sau poate să nu fie vreodată. Legea îi interzice să nu țină cont de propunerea unei majorități. Sevil Shhaideh nu a fost pregătită să reziste acestui război urât.

Sorin Grindeanu merge pentru un mandat de 4 ani. Dacă lucrurile merg bine, eu nu voi iniția vreo discuție ca el să plece de acolo. Dacă se va simți nevoia de o forță proaspătă, atunci discutăm. Colegii au zis să meargă pentru o perioadă determinată. Eu nu am fost de acord. Eu sper să aibă puterea să ducă la capăt acest program de guvernare.”, a adăugat Liviu Dragnea.

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, premier, sorin grindeanu, guvern

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, AMENINȚĂ CU SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis dacă va refuza și această propunere pentru funcția de premier.

 


SPUNE-TI PAREREA

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/klaus-iohannis-nu-l-vrea-pe-liviu-dragnea-la-palatul-victoria-1031635-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/klaus-iohannis-nu-l-vrea-pe-liviu-dragnea-la-palatul-victoria-1031635-465x390-300x259.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 72 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis cu suspendarea dacă va refuza noua propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru, respectiv Sorin Grindeanu. ”E un ultim demers pentru a evita  o criză politică. Dacă nu...

Preluat de la EVZ