loading…

Un individ suspectat că ar fi plănuit un atac ce ar fi urmat să aibă loc în ajun de Anul Nou a fost arestat în sud-vestul Franței, a declarat o sursă din cadrul Poliției.

Bărbatul arestat la Cugnaux, situat la vest de Toulouse, “este cunoscut serviciilor de Poliție și suspectat că voia să comită un atac pe data de 31 decembrie”, a mai subliniat sursa.

Alte două persoane, una dintre ele fiind suspectată că a plănuit un atac asupra Poliției, au fost arestate în cursul altui raid efectuat în sud-vestul Franței, în Toulouse, potrivit aceleiași surse.

O sursă judiciară a confirmat, de asemenea, arestările și a spus că acestea au avut loc marți și au vizat două cazuri separate.

În Franța, Marea Britanie și Germania, care au fost vizate de atacuri ale militanților islamiști, Poliția și-a intensificat prezența în zonele turistice din marile orașe și în alte regiuni foarte populate în urma atentatului de la târgul de Crăciun din Berlin.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/individ-care-planuia-un-atac-pentru-ajunul-anului-nou-arestat-in-franta-34128.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/individ-care-planuia-un-atac-pentru-ajunul-anului-nou-arestat-in-franta-34128-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv