Autor:
Dodo Romniceanu
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 7 Comentarii
| 3944 Vizualizari

<!–

–>

Diavolul ISIS

O nouă figură înspăimântătoare se remarcă în rândurile teroriștilor ISIS: un extremist roșcat și bărbos, cu aspect neîngrijit și fioros, care ar fi ordonat recent decapitarea unui bătrând pensionar acuzat de vrăjitorie.

Potrivit Daily Mail, execuția s-ar fi derulat recent într-un oraș de lângă Damasc, capitala Siriei.

Bătrânul acuzat de vrăjitorie a fost legat la ochi, pus cu gâtul pe un butuc și decapitat în văzul lumii, în vreme ce bărbosul roșcat urmărea atent, de la distanță derularea corectă a execuției.

Imaginile au fost date publicității de către ISIS sub titlul ”Implementarea legilor lui Allas în prezența musulmanilor”. Potrivit ”Terror Monitor”, execuția ar aparține, de fapt, unei noi grupări teroriste, Khalid Bin Al-Walid Army, afiliată însă la ISIS.

Tag-uri:
Dracul, terorist ISIS, terorist roscat, batran executat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În rândurile teroriștilor ISIS a apărut însuși DRACUL. Abominabilul bărbos roșcat de teama căruia tremură și propriii colegi de masacre.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/isis-roscat1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/isis-roscat1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | miercuri, 28 decembrie 2016 | 7 Comentarii | 3944 Vizualizari <!-- --> Diavolul ISIS O nouă figură înspăimântătoare se remarcă...

Preluat de la EVZ