Autor:
Maria Mocanu
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 134 Vizualizari

<!–

–>

„Step Up”

Hollywood-ul este în lacrimi! ActrițaTricia Lynn McCauley,cea care a interpretat un rol important în celebrul film „Step Up” (Dansul dragostei), a murit în mașina ei, la 46 de ani.

Sărbătoarea de Crăciun pentru familia actriței a fost tristă, Tricia a dispărut chiar pe 25 decembrie, iar  familia a anunțat imediat autoritățile. Din păcate,  trupul neânsuflețit a fost găsit, marți, în mașina personală, iar un bărbat care a fost văzut conducându-I mașina, a fost arestat.

Tricia ar fi trebuit ca sărbătorile de iarnă  să le petreacă alături de o prietenă foarte bună, însă în urma unei ample căutari, celebra actriță a fost găsită fără suflare chiar de  fratele său, Bryan.

Pe corpul său au fost găsite urme de violență, dar autoritățile nu au dat publicității cauza morții. O autopsie urmează să fie făcută.

Tag-uri:
Hollywood-ul, „Step Up”, Tricia Lynn McCauley, actrița

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hollywood-ul este în lacrimi! Actrița din celebrul film „Step Up” a fost găsită FĂRA SUFLARE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/step-up_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/step-up_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 134 Vizualizari <!-- --> „Step Up” Hollywood-ul este în lacrimi! ActrițaTricia Lynn...

Preluat de la EVZ