Autor:
Andrei Călin
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 70 Vizualizari

<!–

–>

Paul Gascoigne

Paul Gascoigne, fost mare internațional englez, a ajuns la spital după o altercație pe care a avut-o într-un hotel din Shoreditch.

Paul Gascoigne, fost mare fotbalist englez, continuă să se afirme din cauza actelor necugetate pe care le comite sub influența alcoolului. „Gazza” a fost internat, astăzi, într-un spital din Londra, după ce s-a îmbătat și a provocat un scandal monstru a un hotel din Shoreditch. Gascoigne a început să înjure și să agreseze clienții stabilimentului și, conform ziariștilor de la „Mirror”, a fost lovit de o persoană deranjată de comportamentul său. Fostul internațional s-a lovit la cap și a fost transportat la spital. Purtătorul de cuvânt al lui Gascoigne a confirmat internarea acesuia, dar nu a dat detalii despre împrejurările în care clientul său a ajuns la spital.  

Tag-uri:
gascoigne, scandal, imbatat, londra, spital

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului HAOS TOTAL provocat de o LEGENDĂ a fotbalului. S-a îmbătat, s-a luat la bătaie și a ajuns la spital cu răni la cap.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/Paul_Gascoigne2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/Paul_Gascoigne2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Andrei Călin | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 70 Vizualizari <!-- --> Paul Gascoigne Paul Gascoigne, fost mare internațional...

Preluat de la EVZ