loading…

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, deși cutremurul din noaptea de noaptea trecută nu a făcut victime omenești și nici pagube materiale, este nevoie de o colaborare cu Guvernul pentru deblocarea programului de consolidare a clădirilor înscrise în clasa I de risc seismic.

“Ne-am dori foarte mult ca Guvernul rezultat în urma alegerilor să-și înceapă grabnic activitatea, deoarece avem nevoie de o colaborare cu Guvernul României pentru consolidarea în regim de urgență a clădirilor cu risc seismic, pentru deblocarea programului de consolidare a clădirilor”, a precizat Firea, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că noua Administrație pentru Consolidare își va începe activitatea imediat după votarea bugetului Municipiului București pe anul viitor.

“Din fericire pentru noi toți, în București, deși avem foarte multe clădiri cu risc seismic, nu s-au înregistrat victime, nu au fost accidente. De asemenea, ne bucurăm că nu au fost nici pagube materiale. Am discutat cu reprezentanții Ambulanței București-Ilfov, de asemenea cu IGSU și nu au fost probleme majore, de asemenea, nu au fost persoane să sune la 112. De asemenea, nu au fost nici alte tipuri de evenimente minore, așa cum s-a întâmplat la evenimentul precedent”, a adăugat Firea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gabriela-firea-cere-o-colaborare-cu-guvernul-pentru-consolidarea-in-regim-de-urgenta-a-cladirilor-cu-risc-seismic-34114.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gabriela-firea-cere-o-colaborare-cu-guvernul-pentru-consolidarea-in-regim-de-urgenta-a-cladirilor-cu-risc-seismic-34114-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv