loading…

Samir Nasri, fotbalistul francez al echipei FC Sevilla, care aparține de Manchester City, este anchetat de către Agenția Spaniolă Antidoping, după ce a primit un tratament intravenos efectuat, într-o clinică privată din Los Angeles.

IV Drip, tratamentul administrat lui Nasri, este o perfuzie care permite stimularea sistemului imunitar și previne maladiile. El conține doze mari de vitamina C, B, lizină și zinc, combinate cu substanțe nutritive pentru a combate superbacteriile și virușii curenți.

Agenția Spaniolă Antidoping (AEPSAD) a demarat o anchetă pentru a stabili măsurile ce vor trebui efectuate. Oficialii Sevillei s-au declarat surprinși, iar fotbalistul va avea de dat niște explicații clubului, scriu jurnaliștii britanici, potrivit Mediafax.

Faptul că Samir Nasri a folosit acest tratament a fost scos în evidență de cei de la clinica americană, pe Twitter. Mesajul a atras atenția lui Richard Ings, un fost ofițer al Agenției Australiene Antidoping (ASASA), care a trimis fotografiile și mesajul către Agenția Mondială Antidoping (WADA) și către cea spaniolă.

Agenția Mondială Antidoping permite sportivilor să-și administreze perfuzii de maxim 50 de mililitri, dacă nu există un motiv medical clar sau sportivul are o scutire pentru uz terapeutic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fotbalistul-samir-nasri-anchetat-de-agentia-spaniola-antidoping-dupa-un-tratament-intravenos-34137.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fotbalistul-samir-nasri-anchetat-de-agentia-spaniola-antidoping-dupa-un-tratament-intravenos-34137-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv