Autor:
Dodo Romniceanu
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

<!–

–>

Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România are doar 26 de ani, este blondă şi conduce o cisternă gigant de peste 40 de tone.

Originară din Botoşani, Elena ar putea participa oricând la un concurs de frumuseţe, doar că tânăra a vrut altecava de la viaţă şi pare că a reuşit deşi nu i-a fost deloc uşor să activeye într-un domeniu rezervat mai ales bărbaţilor.

Străbate Europa în lung şi-n la la volanul unui mastodont de 40 de tone, botezat Cătălin chiar de şoferiţa sexy care şi-a întrerupt şi concediul de dorul lui.

”Conduc o cisternă care transportă substanțe toxice, corozive, inflamabile, acetonă, etc. Unii îmi spun că sunt nebună, alţii mă consideră inconştientă, dar e ceea ce îmi place. Mi-am botezat capul tractor Cătălin. Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”, spune Elena.

Ea este deja celebră în întreaga comunitate a şoferilor de TIR din Europa, nu numai pentru calităţile fizice de invidiat, dar şi pentru cele profesionale, tânăra conducând fără probleme cisterne cu substanţe din cele mai periculoase, adevărate bombe pe roţi.

Tag-uri:
soferita TIR, elena soferita, soferita volan, Catalin, sexy soferita tir

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ea e cea mai PROVOCATOARE şoferiţă de TIR. E româncă şi FACE RAVAGII PE CENTURĂ atunci când este la VOLAN. Ipostaze INCENDIARE | Galerie foto.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/s18-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/s18-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari <!-- --> Cea mai sexy şoferiţă de TIR din...

Preluat de la EVZ