loading…

Președintele-ales al SUA, Donald Trump, a criticat astăzi atitudinea Administrației Barack Obama față de Israel, îndemnând statul evreu să mențină o poziție “puternică”, relatează site-ul agenției Reuters.

“Nu putem continua să lăsăm ca Israelul să fie tratat cu atât de mult dispreț și lipsă de respect”, a declarat Donald Trump.

“Israelul obișnuia să fie un mare prieten al Iranului, dar nu mai este. Începutul sfârșitului relației a fost oribilul acord cu Iranul, iar, acum, ce s-a întâmplat la ONU. Israelul trebuie să rămână puternic, ziua de 20 ianuarie se apropie”, a spus Donald Trump, referindu-se la momentul începerii mandatului său, relatează Mediafax.

Relațiile dintre Israel și Statele Unite s-au deteriorat și mai mult după ce Administrația Barack Obama a refuzat să exercite dreptul de veto pentru a bloca o rezoluție anticolonizare în Consiliul de Securitate ONU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/donald-trump-critica-atitudinea-administratiei-barack-obama-fata-de-israel-34134.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/donald-trump-critica-atitudinea-administratiei-barack-obama-fata-de-israel-34134-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv