Autor:
Carmen Vintilă
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 34 Vizualizari

<!–

–>

Coada la taxe

Comisia de buget a Camerei Deputaţilor a dat astăzi raport de respingere în cazul reexaminării solicitate de preşedintele Klaus Iohannis la legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

Comisia a adoptat raportul de respingere a cererii de reexaminare cu amendamentul intrării în vigoare a legii la data de 1 a primei luni de la publicarea în Monitorul Oficial. Acest amendament a fost formulat de preşedintele Comisiei, social-democratul Viorel Ştefan. 

În cadrul dezbaterilor, deputatul USR Cosette Chichirău a cerut lămuriri cu privire la urgenţa convocării Comisiei de buget. “După cutremurul de azi-noapte a căzut sistemul informatic şi noi comunicăm prin metode convenţionale. (…) Legea ar trebui să intre în vigoare la 1 ianuarie. Sunt 102 taxe. Eliminarea taxei radio-tv trebuie să se reflecte în bugetarea acestor două servicii publice”, a declarat Viorel Ştefan, potrivit Agerpres. 

Raportul comisiei urmează să intre în plenul Camerei Deputaţilor de miercuri

Tag-uri:
Camerei Deputa, Klaus Iohannis, Monitorul Oficial, Cosette Chichirău, Erdei Istvan

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputații au respins reexaminarea lui Iohannis pe Legea taxelor. “După cutremurul de azi-noapte a căzut sistemul informatic”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/09-taxe-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/09-taxe-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 34 Vizualizari <!-- --> Coada la taxe Comisia de buget...

Preluat de la EVZ