loading…

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 5,8 grade, urmat de o replică de 5,7 grade, a avut loc astăzi în statul american Nevada, anunță Institutul american de geofizică (USGS).

Seismul s-a produs astăzi la ora locală 00.18 (10.18, ora României), la o adâncime de 8,2 kilometri și patru minute mai târziu a fost urmat de o replică de 5,7 grade și mai multe replici de peste 3 grade, potrivit Mediafax.

Epicentrul a fost la 21 de kilometri sud-est de Wichman și 28 de kilometri sud-vest de orașul Hawthorne.

Deocamdată, nu există informații despre eventuale victime sau despre daune materiale semnificative.

Magnitudinea cutremurului inițial a fost revizuită de USGS la 5,7 grade.

La aproximativ o oră după cutremurul inițial s-a produs o nouă replică puternică, care a a avut o magnitudine de 5,5 grade.

Cutremurul s-a simțit în zona lacului Tahoe, dar și în Carson City, Nevada, Parcul Național Yosemite și orășelul Mammoth Lakes din statul american California, scrie The Associated Press.

Potrivit LA Times, în ultimele zece zile, în zonă s-au produs opt cutremure cu o magnitudine de peste 3 grade.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cutremur-cu-magnitudinea-de-5-7-grade-urmat-de-mai-multe-replici-puternice-produs-in-nevada-34120.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cutremur-cu-magnitudinea-de-5-7-grade-urmat-de-mai-multe-replici-puternice-produs-in-nevada-34120-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv