Autor:
Matei Năstase
|
miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 13 Vizualizari

<!–

–>

Declarații incredibile făcute de Sebastian Ghiță. El a povestit cum și unde a întâlnit-o pe șefa DNA, Laura Codurța Kovesi și cine le-a fost alături în acea perioadă.

”Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI, la K2, la K4 și T14. Acolo ne întâlneam de mininm două ori pe săptămână încă din anul 2010. A durat această serie de întâlniri până în 2014. Realitatea e că poate astfel de întâlniri au existat în acești ani. La unele dintre întâlniri erau prezenți doar Florian Coldea, Laurea Codurța Kovesi și un șef al stației CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezența doamnei Kovesi a fost domnul Karl Schwab, fost șef al doamnei Kovesi. Iar al doilea este Eric Easkey, poate actualul șef al doamnei Kovesi. Ceea ce vreau să știm toți și să înțelegem toți este că în urma acelor percheziții, știind dinainte că urmează să apară acele percheziții, am mai găsit aceste cărți de vizită în casă și am putut să vă spun adevărul. Mulți dintre dumneavoastră ați întrebat după dezvălurile domnului Ponta cum și în ce fel ne-am întâlnit în acea potgorie. Au fost multe astfel de evenimente și de întâlniri și faptul că victor Ponta a confirmat că acolo a întâlnit-o pe doamna Kovesi, m-a ajuntat și pe mine să vă conving. Poate că într-o zi o să vedem mai multe date, mai multe elemente, mai multe argumente”, a spus Sebastian Ghiță în înregistrarea video difuzată de România TV.

Tag-uri:
sebastian ghita, cunoscut, laura coduta kovesi, coldea, seful sri, karl schwab, cia, romania, eric easkey, dezvaluiri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum a cunoscut-o Sebastian Ghiţă pe Laura Codruţa Kovesi. Detalii INCREDIBILE despre întâlnirile din sediile SRI.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sebastian-ghita-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sebastian-ghita-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Matei Năstase | miercuri, 28 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 13 Vizualizari <!-- --> Declarații incredibile făcute de Sebastian Ghiță. El...

Preluat de la EVZ