loading…

Un accident cumplit s-a produs în cursul nopții, la ieșire din Otopeni. Două persoane au ajuns în comă la spital iar o a treia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din informațiile polițiștilor de la fața locului, șoferul unui autoturism a vrut să vireze stânga pentru a intra într-o benzinărie fără să se asigure și, după ce a tăiat linia dublă continuă, a fost izbit de o altă mașină care circula regulamentar.

Două persoane au fost rănite foarte grav și au ajuns în comă la spital, în timp ce o a treia persoană implicată în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Martor: “Am ajutat să spargem geamurile, i-am scos de acolo, doar atât am putut, să spargem geamurile și să-i scoatem afară.”

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-grav-doua-persoane-au-ajuns-in-coma-la-spital-dupa-ce-un-sofer-a-intors-pe-linia-continua-34116.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-grav-doua-persoane-au-ajuns-in-coma-la-spital-dupa-ce-un-sofer-a-intors-pe-linia-continua-34116-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv