loading…

Doi pasageri dintr-un taximetru au murit astăzi în urma unui accident produs într-o intersecție din municipiul Suceava, taximetristul neacordând prioritate de dreapta, iar mașina pe care o conducea fiind lovită de un SUV care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu, a declarat că un șofer de taxi a virat stânga într-o intersecție fără să acorde prioritate, mașina fiind lovită de un SUV care circula regulamentar.

În urma accidentului, cei doi pasageri cu vârste de 70 și 74 de ani au murit, a menționat Epureanu.El a spus că șoferul de taxi este cercetat pentru omor din culpă.

De menționat este că intersecția respectivă este semaforizată, dar astăzi nu funcționau semafoarele după ce cu o seară înainte un bărbat băut și fără permis a intrat pe un scuar pentru pietoni și a rupt unul dintre semafoare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-doi-pasageri-dintr-un-taxi-au-murit-soferul-este-cercetat-pentru-omor-din-culpa-34133.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-doi-pasageri-dintr-un-taxi-au-murit-soferul-este-cercetat-pentru-omor-din-culpa-34133-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv