loading…

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, șeful organizației județene Olt, a declarat astăzi că respingerea premierului propus de PSD și ALDE pare să fie “un început de criză”, iar cele două partide care au majoritatea se vor reuni în ședință.

Stănescu a afirmat că alianța PSD-ALDE se va reuni „în scurt timp” și va discuta „cu calm” pe marginea refuzului președintelui Klaus Iohannis de a o desemna ca premier pe Sevil Shhaideh.

„Toată lumea e surprinsă pentru că președintele n-a făcut desemnarea de premier pe care noi am propus-o. În scurt timp, ne vom întâlni într-un for al partidului și vom discuta cu calm subiectul acesta”, a declarat Paul Stănescu, potrivit Mediafax.

Liderul social-democrat a opinat că mișcarea făcută de Iohannis poate echivala cu începutul unei crize politice în România.

„Este greu să mă exprim acum, dar așa pare la prima vedere, că este un început de criză. Dar, încă o dată, PSD va analiza cu calm aceste lucruri și, în scurt timp, va ieși cu un punct de vedere, după ce ne vom întâlni cu toții”, a mai spus Stănescu.

VEZI ȘI: Surpriză din partea președintelui Klaus Iohannis: ‘Am decis să nu accept propunerea ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru’

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vicepresedinte-psd-dupa-anuntul-lui-iohannis-pare-un-inceput-de-criza-ne-reunim-in-sedinta-34077.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/vicepresedinte-psd-dupa-anuntul-lui-iohannis-pare-un-inceput-de-criza-ne-reunim-in-sedinta-34077-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv