loading…

 Bărbatul a intrat astăzi în stop cardio respirator, fiind coborât la stația Eroii Revoluției, însă nu a mai putut fi salvat, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București- Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București- Ilfov au precizat că bărbatul care a intrat astăzi în stop cardio respirator, fiind coborât la stația Eroii Revoluției, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD sosite la fața locului.

Două echipaje SMURD au acționat la fața locului, fiind trimis inclusiv și un medic, au informat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Călătorii au fost atenționați, prin intermediul mesajelor difuzate prin stație, că pe magistrala 2 se circulă cu întârziere din cauza unei situații medicale, oamenii fiind transportați în stația Tineretului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-a-murit-la-metrou-manevrele-de-resuscitare-efectuate-de-medici-au-fost-in-zadar-34082.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-barbat-a-murit-la-metrou-manevrele-de-resuscitare-efectuate-de-medici-au-fost-in-zadar-34082-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv