Autor:
Melania Stoica
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 1 Comentarii
| 159 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat în direct, marți seară, la B1 TV, decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza desemnarea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru.

“Eu am mai spus când am aflat nominalizarea, la câteva ore, am pus o postare în care îi sugeram doamnei Shhaideh să nu accepte nominalizarea. Iar pe urmă am avut câteva ieșiri publice succesive în care fără prea multe explicații am spus că nici eu nu aș fi nominalizat-o. Fără să spun mare lucru, am făcut oarecare referire la soț și nu la domnia sa. Și dacă aș fi fost președintele în funcție nu aș fi spus mai mult. Sunt lucruri pe care un președinte poate să le spună și lucruri pe care nu poate să le spună.

Asta v-o spune un fost președinte care a avut o legătură de colaborare cu Bashar Al Assad, în 2008 și 2010, deci înainte de începerea războiului, l-am invitat în România. Deci nu e nicio descoperire, dar nu aș fi făcut nominalizarea și mai mult decât am spus public nu voi spune.

Se vorbește de legitimitatea doamnei Shhaideh. Greșit. Tot PSD-ul are 3 milioane și ceva de voturi, iar președintele 6 milioane și ceva, dacă discutăm de legitimitate. Iar numărul de voturi este cel care îți dă legitimitate pe toate durată mandatului, nu cum interpretează PSD, că altfel s-ar schimba președinții în fiecare an în funcție de sondaje în toate țările democratice

 Mie mi-ar fi fost suficient să nu o desemnez pe doamna Shhaideh citind Facebook-ul soțului domniei sale, nu aveam nevoie de nicio informație de la serviciile secrete”, a afirmat Traian Băsescu.

Tag-uri:
Traian Basescu, sevid shhaideh, klaus iohannis, prim ministru, desemnare, refuz, parlament, liviu dragnea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu încurajează decizia lui Klaus Iohannis de a o refuza pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru. “Tot PSD-ul are 3 milioane și ceva de voturi, iar președintele 6 milioane și ceva, dacă discutăm de legitimitate”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/13-basescu-rzv-465x390-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/13-basescu-rzv-465x390-6-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | marţi, 27 decembrie 2016 | 1 Comentarii | 159 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu Fostul președinte al României, Traian Băsescu,...

Preluat de la EVZ