loading…

Eurosport a anunțat, marți, că începând de anul viitor va transmite toate cele patru turnee de Mare Șlem. Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

Până în prezent, cei de la Eurosport dețineau drepturile de transmisie doar pentru trei dintre acestea. Australian Open, Roland Garros și US Open. Până în acest an, competiția de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, era difuzată în România de televiziunea DigiSport, dar prin achiziționarea drepturilor pentru tradiționalul turneu pe iarbă, Eurosport face Marele Șlem, relatează Mediafax.

În 2016 una dintre loviturile date de Eurosport a fost cooptarea legendarului Ilie Năstase în echipa care a transmis turneul de la Roland Garros. Fostul președinte al FRT a jucat rolul omului-orchestră la Paris: a realizat interviuri la cald, a făcut analize și a prefațat cele mai importante partide ale zilei.

Cel mai vizionat meci al Open-ului Australiei în 2016: Novak Djokovic – Andy Murray 6-1, 7-5, 7-6 (finala). Cel mai vizionat meci al Open-ului Statelor Unite în 2016: Timea Babos – Simona Halep 1-6, 6-2, 4-6 (turul al treilea).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tenis-eurosport-va-transmite-de-anul-urmator-toate-turneele-de-mare-slem-34086.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tenis-eurosport-va-transmite-de-anul-urmator-toate-turneele-de-mare-slem-34086-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv